Yhdistyksen ja sen jäsenten tilat

Osakuntasali

S-Osakunnat ry alivuokraa yhdessä Akateeminen Aurajokilaivuriyhdistys ry:n (AAly ry) kanssa Turun yliopiston ylioppilaskunnalta (TYY) Yo-talo B:n Osakuntasalia, jonka seinällä asustavat SKO:n, SHO:n ja TPO:n vaakunakokoelmat. S-Osakunnat ry ja AAly ry yhteistyössä TYYn kanssa vuokraavat Osakuntasalia eteenpäin TYYn järjestöjen päivätapahtuma- ja sitsikäyttöön. Lisätietoa löytyy Osakuntasalin omilta sivuilta.

Bäkkäri

S-Osakunnat ry alivuokraa Osakuntasalin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa Bäkkäriä vuorokausivuokrauksina sekä Osakuntasalin lisäpalveluna että jatkuvina kuukausivuokrauksina järjestöjen kokous- ja lisätilatarpeisiin. Lisätietoa Bäkkärin ominaisuuksista ja vuokrausehdoista löytyy Bäkkärin omalta sivulta.

Bäkkärin varauskalenteri löytyy täältä.

Yo-talo B:n osakuntatila: Karhunpesä ja SKOimisto

Osakunnat pitävät toimistojaan Yo-talo B:llä Osakuntasalin naapurissa. Karhunpesä on SHO:n uusin tila, joka muodostui vuoden 2018 alussa. Tila on pelkästään osakunnan käytössä, mutta sitä voidaan myös vuokrata jäsenistölle. Tilan palveluihin kuuluvat mm. videotykki, paljon lauta- ja korttipelejä, kahvinkeitin, useita vedenkeittimiä, maakuntalehtiä, kirjoja ja mukavia sohvia. Karhunpesään voit tulla horrostamaan luentojen välissä, kärttyilemään tehtävien kanssa tai ihan vain kivasti jutustelemaan eri alojen opiskelijoiden kanssa. Käytännössä tila on avoinna joka arkipäivä kello kahdestatoista yöhön saakka.

SKOimisto on varustettu sohvanurkkauksella ja SKO:n perinteisellä punaisella pyöreällä pöydällä, jonka ääressä voi vaikka lueskella maakuntalehtiä, täytellä ristikoita, lukea Nietzscheä (ei välttämättä sisälly osakunnan kirjaston valikoimiin), koodata PHP:tä tai katsella turhia mutta hassuja YouTube-videoita yksin tai osakuntalaisseurassa. SKOimistolta löytyy myös kahvin- ja vedenkeittimet lämpimien virvokkeiden valmistamiseen. Viihde-elektroniikkaan voidaan lukea videotykki ja kaiutinjärjestelmä, jotka ovat osakuntalaisten vapaasti käytettävissä. Sähköä saa seinästä ja nettiä mm. eduroamista. Osakunnan kerhot kokoontuvat pääosin SKOimistolla ellei kerhotapahtuma vaadi jotakin muuta erityistä ympäristöä toteutuakseen. SKOimisto on skosakuntalaisen taukopaikka ja löhöhuone, missä myöhemmin illasta saattaa sattua ja tapahtua kaikkea kummaakin.

SHO:n ja SKO:n tilojen varustuksista ja tapahtumista lisätietoa tarjoavat osakuntien omat sivut. Osakunnat eivät vuokraa toimistojaan ulkopuolisille tahoille, mutta SHO ja SKO ovat aina mahdollisuuksien mukaan valmiita erilaisille yhteistyökuvioille.