Yhdistyksen ja sen jäsenten tilat

Osakuntasali

S-Osakunnat ry alivuokraa yhdessä Akateeminen Aurajokilaivuriyhdistys ry:n (AAly ry) kanssa Turun yliopiston ylioppilaskunnalta (TYY) Yo-talo B:n Osakuntasalia, jonka seinällä asustavat SKO:n, SHO:n ja TPO:n vaakunakokoelmat. S-Osakunnat ry ja AAly ry yhteistyössä TYYn kanssa vuokraavat Osakuntasalia eteenpäin TYYn järjestöjen päivätapahtuma- ja sitsikäyttöön. Lisätietoa löytyy Osakuntasalin omilta sivuilta.

Osakuntatila B: Osakuntien olohuone

Osakunnat ovat edelleen läsnä Yo-talo B:llä vanhan salin matalalla puolella. Tilassa SHO:lla ja SKO:lla on jäsenilleen tarjolla erilaisia palveluita tylsän hetken lievittämiseen tai luentojen pakoiluun. Osakunnilla on mm. tilaa vaikka opiskelulle, pöytäjalkapallo, videotykki ja pelikoneita. Osakuntatila B:n varustuksesta ja tapahtumista lisätietoa tarjoavat osakuntien omat sivut. Osakuntatila B:tä ei vuokrata osakuntien ulkopuolisille tahoille, mutta SHO ja SKO ovat aina mahdollisuuksien mukaan valmiita erilaisille yhteistyökuvioille.

Opiskelijaystävällinen juottola Radbar

S-Osakunnat ry on myös osaomistajana Radbarissa, joka on post-apokalyptishenkinen laajalla Radbrew-panimon olutvalikoimalla varustettu anniskeluravintola Turun keskustan tuntumassa osoitteessa Uudenmaankatu 13.