Yhdistyksen ja sen jäsenten tilat

Osakuntasali

S-Osakunnat ry alivuokraa yhdessä Akateeminen Aurajokilaivuriyhdistys ry:n (AAly ry) kanssa Turun yliopiston ylioppilaskunnalta (TYY) YO-talo B:n Osakuntasalia, jonka seinällä asustavat SKO:n ja SHO:n vaakunakokoelmat. S-Osakunnat ry ja AAly ry yhteistyössä TYYn kanssa vuokraavat Osakuntasalia eteenpäin TYYn järjestöjen päivätapahtuma- ja sitsikäyttöön. Lisätietoa löytyy Osakuntasalin omilta sivuilta.

Osakuntatila B: Osakuntien olohuone

Osakunnat ovat edelleen läsnä YO-talo B:llä vanhan salin matalalla puolella. Tilassa osakunnilla SHO, SKO ja TPO (Turun yliopiston Pohjalainen Osakunta) on jäsenilleen tarjolla erilaisia palveluita tylsän hetken lievittämiseen tai luentojen pakoiluun. Tiloissa on mm. rauhallinen kerhohuone vaikka opiskelulle, biljardipöytä kepittämiseen, pöytäjalkapallo, videotykki ja pelikoneita. Osakuntatila B:n varustuksesta ja tapahtumista lisätietoa tarjoavat niiden omat sivut. Osakuntatila B:tä ei vuokrata osakuntien ulkopuolisille tahoille, mutta SHO ja SKO ovat aina mahdollisuuksien mukaan valmiita erilaisille yhteistyökuvioille.

Opiskelijaystävällinen juottola Radbar

S-Osakunnat ry on myös osaomistajana Radbarissa, joka on post-apokalyptishenkinen laajalla Radbrew-panimon olutvalikoimalla varustettu anniskeluravintola Turun keskustan tuntumassa osoitteessa Uudenmaankatu 13.